Urban Outlaw, 30 minuter inspiration

Magnus Walker, Urban Outlaw

Hittade en väldigt speciell och välgjord video i kväll och blev mycket inspirerad. Magnus Walker är en helt unik karaktär och mannen som, som barn hade en dröm om att en dag äga en Porsche 911. Idag äger han en hel samling och lever sin dröm. Jag har samma dröm men skulle nöja mig med att äga en, det skulle räcka för mig.

Har du det minsta bilintresse eller bara uppskattar att se en välgjord film, spendera då drygt 30 minuter på denna välgjorda rulle. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig!

Ligger en embedad iframe nedanför som för mig gärna strular lite. Lokalt problem eller ej, inte en helt optimal inbäddning av en filmens customspelare. Men jag kan leva med det när filmen håller sådan klass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>