Uppdatering av #blogg100 Badge

Hittade tidigare idag en lucka för att uppdatera pluginet ”#blogg100 Badge” som jag visade tidigare i veckan. Idag har jag färdigställt en beta-version och skickat in den till wordpress.org. Förhoppingsvis blir det granska snabbt och finns tillgängligt för installation och test på måndag. Jag hoppas att några av er, mina läsare vill testa det och ge lite feedback på dess funktioner och eventuella buggar ni kan hitta. Så snart det blir godkänt så att jag kan lägga upp det så kommer jag informera och lägga upp en separat sida här på bloggen kommer jag informera er om detta. Fortsättning följer…

En reaktion på “Uppdatering av #blogg100 Badge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>