Titanium Alloy

För ett par dagar sedan nämnde jag Appcelerator och MVC ramverket Alloy för Titanium’s SDK. Jag har börjat titta lite närmre på detta och kan redan konstatera att det hittills varit mycket smidigt. Om du har tidigare erfarenhet av webbutveckling och snabbt vill komma igång med apputveckling rekommenderar jag verkligen Titanium. Hela ramverket är mycket väldokumenterat och ofta hittar man lösningarna snabbt om man kör fast.

Hade tänkt skriva ett längre och mer ingående inlägg om detta men klockan blev lite för mycket när jag kom ihåg att jag ännu inte skrivit något #blogg100-inlägg. Är du mer intresserad så kan jag glädja dig med att mer text i detta ämnet kommer framöver!

3 reaktion på “Titanium Alloy

 1. Nicklas Jarnesjö

  Jag ser fram emot din djupdykning i Alloy och Titanium i allmänhet. Det är något jag länge har sneglat på men aldrig tagit mig tiden att sätta mig in i och lära mig så det ska bli roligt att få läsa om det här istället. Vad du har få tankar och funderingar kring det.
  Jag ser gärna handfasta tips och en hel del screenshots så man kan se och få en bättre förståelse av det.

  Svara
  1. Erik Falk Inläggsförfattare

   Tanken är nog att skriva lite kom-igång-tips med lite skärmdumpar och liknande. Det blir nog ingen din-första-app-guide i storslag, men jag får se hur mycket tid jag lägger, ingenting är ju omöjligt.

   Svara
  2. Caro

   ULL Ba8±adrma&#n217;dÄn geçmiyordu sanırım, Antalya civarındaki duruma sebep olmuÅŸ olabilir, White Fox?Bu arada çıktısını paylaÅŸmayı ihmal etmiÅŸim, ama Antalya ÅŸehir merkezi için çok kuvvetli yağış gösteren tek model MM5 idi (yoksa hatırlayamadım mı?)… Her model ayrı yeri mi tutturuyor nedir?!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>