Tankar om mål och planer

Att sätta upp mål och sträva efter att uppnå dessa tror jag är viktigt. För vissa viktigare än för andra, men nog har de flesta nytta av att alltid jobba mot ett mål, kortsiktigt och/eller långsiktigt. Jag har aldrig varit särskilt duktig på att sätta upp tydliga mål att jobba mot, vare sig långsiktiga eller kortsiktiga. Tankar, visioner och drömmar har alltid funnits, men några konkreta planer för dessa har sällan existerat.

Jag ska bli bättre på att sätta upp mål och planer för dessa. Det är bra att kunna sätta sig ner och reflektera lite över tillvaron samt förstå varför man gör som man gör när det bara känns som att man stångar huvudet i en tjock vägg. Mål är viktiga när vardagen blir vardag och hamsterhjulet snurrar fort, se framåt mot dina mål och låt dem inspirera dig.

Det är dags för mig att fundera lite ordentligt. Vilka är egentligen mina drömmar och vilka av dem är viktiga att realisera? Vad ska jag egentligen hinna göra innan jag fyller 30 och var ska jag vara när jag gör det?

Ett tråkigt, filosofiskt inlägg som knappast lär dyka upp hos google för någon intressant term, det är vad jag bjuder på idag. Men att dela med sig av tankar är ett sätt att utveckla dem för sig själv, så även om detta inlägg är helt ointressant för dig så kanske det ändå tjänar ett syfte för mig. Jag förstår dem som bloggar för att ”skriva av sig”. När man börjar skriva något och tankarna helt plötsligt rusar iväg och sätter igång något nytt.

I morgon får det bli något roligare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>