Packat och klart

Ikväll har jag packat klart och vägt in mina väskor inför stundande skidsemestern. Mycket i och ur, hit och dit innan man slutligen får till det inom Ryanairs hårda regler. Jag kan meddela att det inte är helt enkelt när pjäxor, hjälm och kamera + diverse objektiv ska ner.
Jag vill också passa på att meddela att mina inlägg under de kommande tolv dagarna sannolikt inte kommer vara av webbteknisk karaktär utan snarare av enkelt format med diverse bilder från Val di Fiemme och det VM som väntar där nere.
Ser fram mot att få byta det svenska slasket mot (förhoppningsvis) varm sol och fina dagar i backen.

En reaktion på “Packat och klart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>