Jag ska fotografera mer

För ungefär 3 år sedan köpte jag en bra systemkamera, en Canon 550D. Kameran står sig fortfarande bra med dagens mått även om den redan då räknades som en instegsmodell, om det nu kan kallas så då den kostade över 8000 kronor. Jag är, trots kameran, en dålig fotograf. Kanske mest för att jag fotar så pass lite som jag gör.

Ett mål för året är att ta fler bilder och bli bättre på att ta dem. Jag har rätt bra koll på bländare, slutartid och iso-värden men när det gäller vinklar och objekt så är det värre. Att se bilden innan man tar den, det är väl det som skiljer en bra fotograf från en dålig?

IMG_7517

Sensommarkväll i föräldrarnas båt, Kalmar gästhamn. Foto: Erik Falk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>