Börja blogga?

”Bara gör det, lägg upp en blogg och skriv ett inlägg så är du igång”. Som ett eko, år efter år. Men varför är det då så svårt att göra det? Jag har försörjt mig genom att bygga sidor, kampanjer och teman för wordpress under ett antal år men inte har jag haft någon egen sida eller blogg inte. Nejdå, det är ju inget för mig. Andra kan få skriva av sig, dela med sig av erfarenheter, reflektera över starka ämnen eller bara skryta av sig lite om sin vardag.

Eller? Du som läser detta förstår ju direkt att ett mönster är brutet eftersom ett (1), det ligger en blogg på min url och två (2), inlägget du läser är just det, ett inlägg.

Varför ligger då denna blogg här? Jo, kanske kan det ändå vara lite kul att få skriva av sig ibland, tipsa om läsvärda texter och kanske skriva en och annan artikel i de ämnen intresserar mig.

Så vad händer du då? Ska jag verkligen lyckas hålla liv i denna blogg? Jag ska i alla fall försöka. Friskt vågat, hälften vunnet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>