Jag behöver en postbuffert

Hela dagen gick utan att jag skrev något vettigt inlägg, med andra ord inte riktigt som jag hade tänkt mig. Planen var att jag skulle påbörja en serie inlägg om utveckling med Appcelerator men kvällsplaneringen gick sönder och bloggposten uteblev. Nu är jag för trött och oinspirerad för att skriva något bra så denna post blir helt enkelt en riktigt kass placeholder i raden av #blogg100-inläggen. I morgon påbörjar jag istället nämnda serien samt skriver ett eller ett par buffertinlägg som kan publiceras en kväll som denna, när tiden och inspirationen inte räcker till. Det här är ju på gränsen till OK!

2 reaktion på “Jag behöver en postbuffert

 1. Artem Pereverzev

  Hej Erik. Känner igen känslan. Två saker hjälper mig. Planera olika teman för varje dag. Då har du ca 14 tillfällen för att skriva om ett tema under hela #blogg100. Tänk inte på att skriva långt, som Fredrik Wass redan nämnde i första inlägget. Ha det gott!

  Svara
  1. Erik Falk Inläggsförfattare

   Ja, problemet är ju ett ickeproblem med lite framförhållning och god planering. Det ”svåra” är ju att försöka hitta det där roliga att skriva om. För mig som inte skrivit speciellt mycket tidigare är detta riktigt nyttigt eftersom det ”tvingar” mig att tänkta på ett lite nytt sätt. Läste ditt senaste inlägg, TED-videon med Matt är väldigt inspirerande! Jag gillar idén med att skriva en roman, 50 000 ord, 1667 om dagen på 30 dagar.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>