#blogg100

Idag startar #blogg100, ett initiativ som Fredrik Wass startade för ungefär ett år sedan och som nu drar igång igen. Utmaningen är att skriva minst ett inlägg om dagen i 100 dagar. Längden, kvalitén eller formen av dessa inlägg är helt fritt för tolkning och bördan av detta blir helt upp till bloggaren själv.

Jag har valt att anta utmaningen efter att min kontorskollega Andreas Eriksson åter väckt bloggfrågan hos mig. För Andréas och många andra innebär denna utmaning en uppryckning i sitt skrivande, en nystart eller nytändning men för mig handlar detta om att kickstarta helt från scratch.

Så nu kör vi, från 0 till 100 på hundra dagar. Följ mig gärna i min utveckling som förstagångsbloggare och tillåt mig bli varm i kläderna så lovar jag att jag ska ge detta en chans och göra mitt bästa. Hur svårt kan det vara, egentligen!?

En reaktion på “#blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>