Betatesta pluginet #blogg100 Badge

Jag bloggade tidigare om ett litet plugintest som jag gjorde för projektet #blogg100. I helgen slutförde jag en liten enkel release av version 0.1.0 för pluginet och fick idag tillgång till repositoriet hos WordPress.org. Från och med nu finns ”#blogg100 Badge” i WordPress pluginarkiv. Du kan med andra ord enkelt installera och testa pluginet på din blogg!

#blogg100 Badge

Lämna gärna feedback kring funktion och eventuella buggar. Designen av badgen är absolut inte ”klar” och jag ser gärna att du skickar mig din CSS-kod till en snyggare variant. Jag ska lägga upp en separat sida för pluginet (om den inte redan är upp när du läser detta) som du hittar via menyn där jag samlar olika designer för badgen.

I nästa version och uppdatering ska jag nog lägga till alternativ för att välja mellan olika designer samt lite förenkling och förtydligande kring drag-n-drop-funktionen.

Om du vill testa pluginet söker du efter ”blogg100” bland tilläggen i wp-admin. Om du gillar pluginet  får du gärna lämna ett positivt omdömme, men ha då i åtanke att detta är en första betaversion och att du genom din testning ingår i buggtestningen.

Uppdaterat! Lista över buggar finns på pluginets separata sida, här. Lämna gärna hittade buggar i kommentarer där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>